Animation

Kort om Animationslinjen

På Animationslinjen arbejder vi først og fremmest ud fra et learning by doing-princip, hvor det er dine egne idéer der står i centrum.

Du behøver ikke at kunne tegne for at starte på Animationslinjen, der er masser af muligheder indenfor animation, hvis du har en smule tålmodighed og lyst til at fortælle historier med levende billeder

På animationslinjen lærer vi de grundlæggende principper for at lave animationsfilm, og går herefter over til at lave små film selv.

I løbet af uddannelsen gennemgår vi grundlæggende animationsøvelser, og afprøver mange forskellige animationsteknikker: Flyttefilm, Dukkefilm, Pixilation og 2D-computeranimation. I øvrigt lægger vi vægt på at arbejde med tegneundervisning, storyboard, manuskript og dramaturgi. Samt lydarbejde og filmredigering.

Der er undervisning og produktion både i form af individuel sidemandsoplæring og i hold. Samtidig tager vi individuelle hensyn og støttes op om hver enkelt elevs læringsstil

Praktik er en del af uddannelsesforløbet

Vi har i høj grad fokus på at få vores elever i relevante praktikker. Det kan både arrangeres som intern praktik i Glad fonden eller ekstern praktik på andre skoler, virksomheder, eller lign. som vil være relevant for den enkelte elev.

Aktiviteter ud af huset

En del af uddannelsen og arbejdet består i at gå på udstillinger, i biografen, i teatret, komme ud i naturen, besøge andre medieskoler mm, både i og udenfor arbejdstiden. På studiebesøg skal du selv medbringe evt. hjælper. Vi vil ofte sørge for fælles transport, men den kan også være individuel.